Duurzaamheid met één druk op de knop

We hebben Ecotouch ontwikkeld: een allround registratiesysteem dat zowel de arbeid als jouw oogst bijhoudt. Met behulp van een zestal modules verlaag jij je kosten en verhoog je jouw omzet. Wij leveren Ecotouch als totaalpakket, inclusief hardware, software en elektra.

Waarom Ecotouch?

  • Realtime inzicht in de prestaties van jouw kwekerij

  • Eenvoudige zelfservice voor jouw medewerkers

  • Verlaag je kosten met behulp van urenregistratie

  • Verhoog je omzet middels een live prestatiebord

  • Optimaal gebruiksgemak door automatisering

Arbeidsregistratie

Laat jouw medewerkers eenvoudig zelf hun gewerkte uren registreren en verlaag je kosten. Met behulp van een touchscreen op jouw kwekerij kunnen medewerkers in- en uitklokken met hun plukmes, badge, druppel of horloge. Ook kan elke medewerker een activiteit en locatie aangeven. Deze informatie wordt verwerkt in een uitgebreide rapportage die jou niet alleen inzicht geeft in de gewerkte uren, activiteiten en locaties, maar ook de aanwezigheid van medewerkers en toegangscontrole inzichtelijk maakt.

Oogstregistratie

Jouw medewerkers registreren welke verpakking is geoogst en hoeveel daarvan is geoogst. Omdat elke verpakking een oogstnorm kent en medewerkers hun uren registreren, kunnen wij met Ecotouch de oogstprestatie van elke medewerker berekenen. Dit wordt, samen met de totale oogst, inzichtelijk in generieke en specifieke rapportages, per locatie of medewerker. Elke medewerker kan deze prestaties inzien op een display. Ecotouch geeft je daarnaast de mogelijkheid om jouw teeltrondes te beheren.

Beheer gemakkelijk jouw voorraad

De oogst kan op jouw terminal als voorraad op een pallet worden geplaatst, waarna deze wordt verplaatst. Door elke pallet van een label te voorzien, deze te scannen bij het verplaatsen ervan en de locatie en/of status aan te passen, wordt jouw voorraad continu geüpdatet. In jouw backoffice software vind je vervolgens uitgebreide voorraadrapportages terug met informatie per verpakking, locatie of zelfs bedrijf.

Manage jouw bedrijfskosten, vulmeters en energietarieven

Verhoog de winstgevendheid van jouw kwekerij eenvoudig door bonussen uit te keren op basis van oogstprestaties. Dit kan met behulp van de module Financieel: wij berekenen aan de hand van de oogstprestaties een bonus voor jouw medewerkers. Zo motiveer jij je medewerkers en verhoog je jouw omzet.

Je ziet jouw winstgevendheid terug in verschillende financiële rapportages. Zo geven we je inzicht in je bedrijfskosten, berekenen we de vulmeters en lezen we jouw energiemeter uit om de totale energiekosten te berekenen.

Een goede administratie als basis

Houd klanten en leveranciers bij, voeg contactpersonen toe en maak producten aan (inclusief inkoop- en verkoopprijzen) in onze Handel-module. Deze gegevens worden gebruikt voor offertes, orders, pakbonnen, ontvangsten en facturen, zowel aan de inkoop- als de verkoopkant. Met Ecotouch maak je vervolgens snel betaalopdrachten en incasso-opdrachten aan, die je kunt exporteren voor het inlezen bij de bank. Ook lees je jouw omzet en kosten terug en kun je exports maken voor uiteenlopende boekhoudpakketten.

EcoDos: meer gebruiksgemak met irrigatie automatisering

EcoDos stuurt jouw irrigatiesysteem op het juiste moment aan en bewaakt daarbij de beweging van de sproeiboom en de waterflow. Dit op basis van een door jou ingestelde limiet, vanaf de terminal of vanuit de backoffice. Ook deze informatie maken we weer inzichtelijk voor jou in rapportages.