Over ons

Met Ecomation streven we ernaar totaaloplossingen te leveren die ervoor zorgen dat het telen van champignons en gewassen 100% efficiënt verloopt. Dit zo duurzaam en energiezuinig mogelijk. Je ziet het al aan de oorsprong van onze naam: onze automatiseringsoplossingen voor de agrarische sector zijn duurzaam en energiezuinig.

De kern van Ecomation

Ecomation staat voor innovatie, uitstekende service en duurzaamheid – in onze oplossingen en de relatie met onze klanten. We hebben technische ervaring opgedaan in de agrarische sector en hebben uitgebreide kennis van automatiseringsvraagstukken. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld bij Ecomation.

We ontwikkelen onze software zelf. Dit doen we altijd in overleg met onze klanten, zodat elke oplossing daadwerkelijk waarde toevoegt aan jouw oogst. Onze software, hardware, installaties en systemen worden bij je op locatie geïnstalleerd en onderhouden. Zo kun jij 24/7 door met jouw productie. Dat is voor ons pas echte duurzaamheid.

Een tijdloos karakter

Het is onze droom om uit te groeien tot een wereldspeler op het gebied van hardware en software voor het telen van champignons en gewassen. Automatisering speelt een steeds grotere rol in de agrarische sector. Daarom kijken wij continu vooruit. Om ook op de lange termijn te zorgen voor een productieproces dat volledig efficiënt is, blijven we innoveren met onze softwareoplossingen en onze service. Zodat onze software niet alleen registreert en inzicht geeft, maar ook advies geeft in jouw oogst.

Onze diensten